5 dagers utfordring

Få fart på butikkens visual merchandising!

Dette vil jeg være med på!

Hva er visual merchandising?

Visual merchandising, eller butikkuttrykk som jeg foretrekker å kalle det, blir stadig en viktigere 'ingrediens' i  butikkdriften. Det å ha en innbydende, delikat og selgende butikk vil bokstavelig talt gjøre hverdagen i butikk finere. Og dessuten ønsker vi alle å tiltrekke oss flere kunder og selge mer, og hva er vel mer egnet til å øke omsetningen enn gode eksponeringer i butikk?

Jeg har laget denne femdagers utfordringen for å hjelpe deg å få mer kunnskap og inspirasjon til å lage mer selgende utstillinger.

Du vil nok ikke dramatisk øke salget 'over natta', men du vil få en god start, bli mer bevisst og få en god "opprydding" i din butikk!

"Man kan ta seg dårlig ut,

også i et vakkert speil"

Hvorfor skal du bli med på denne utfordringen?

I denne femdagers utfordringen har du mulighet til å få en gjennomgang av viktige temaer og du får oppgaver som hjelper deg å lage en fristende og selgende butikk!

Du vil få et bingobrett med oppgaver som vil hjelpe deg og en facebook-gruppe, med livesendinger, tilbakemelding på innleggene og et sted hvor vi kan dele tips, erfaringer og heie på hverandre!

Målet etter fem dager er:
- Du har blitt mer bevisst på hvordan butikken din opplevels 'utenfra'. 
- Du har fått en oppfriskning av basiskunnskap om eksponering, varefremming og estetiske prinsipper 

 

Jeg heter Gøril og jeg er glødende opptatt av god butikkdrift!

Mitt hjerte brenner for selvstendige butikker. Mitt mål er at du skal få verktøy og støtte til å drive en bedre butikk!

 Jeg har lang og allsidig erfaring fra forskjellige bransjer og jeg har drevet både egen og andres butikker. 

Butikkyrket er fantastisk og i dag kreves det mye kunnskap for å drive en god butikk. Som butikkrådgiver er mitt overblikk og fokus på strategi viktige byggesteiner  i vårt samarbeid. Jobber du med meg fokuserer vi på helheten OG detaljene side om side. 

Det er med summen av alle mine erfaringer jeg møter deg der du er. Jeg vil aldri løpe etter deg for å selge mine tjenester, du må faktisk ville noe selv. Håper du blir med på denne utfordringen! 

Hva sier mine kunder om meg?

 

Fin og folkelig tilnærming!

"Gøril brenner for yrket sitt, noe som virkelig kommer kunden til gode. Hun er kunnskapsrik og en rådgiver jeg har valgt å kjøpe tjenester av."

Siv Mari Gjerlid, Izi sko og klær, Seljord

Inspirerende kilde å følge!

"Butikkutvikler.no er en inspirerende kilde å følge for meg som driver liten butikk. Gøril deler mange interessante tema, og gir nødvendige spark bak til rett tid!"

Veronika Hartvikøy, Ole Bruun Olsen Sko

Brenner for de lokale butikkene!

Gøril brenner for de lokale butikkene, er dyktig til å vise vei, ser butikken, sier det som det er og det er masse å lære av denne dama!"

Hilde Prestbakk, InteriørGalleriet

Hvem passer denne 5 dagers utfordringen for?

Den passer for deg som driver butikk og som ønsker å lære mer om hva som skal til for å lage mer selgende utstillinger!

Det kan være du allerede føles deg ganske trygg på instagram, men jeg tror at det alltid er noe nytt å lære, se ting fra et annet perspektiv og virkelig ha fokus på det!

Instagram og facebook er glimrende verktøy når vi bruker de på "rett" måte!

 

Visual merchandising

En femdagers utfordring

Jeg er klar!