1.613,00 NOK

Vilkår og betingelser

Når du bestiller og betaler er du med på markeringen av festdagen Nisjebutikkens dag.

Det er ikke lov å dele pakkene med nabobutikk o. l. Materiellpakkene kommer i to størrelser; normal og stor. Alt materiell er laget for å få synlighet og slagkraft.

Det er kun de som har bestilt og betalt som har mulighet til å bruke både plakatmateriell og digitale filer. Det er IKKE lov å dele/kopiere eller redigere disse. 

ULOVLIG BRUK OG MISBRUK FAKTURERES MED KR. 5.000,- per gang.

Digitale filer skal altså ikke brukes i kollasjer eller egenkomponerte bilder.  Det skal heller ikke brukes filter eller rammer.

Ved bruk av digitale filer skal alle bruke emneknaggen #nisjebutikkensdag, samt tagge @nisjebutikkensdag - Dette får du opplæring i i kampanjeportalen. 

Trenger du fargekoder/fonter til avisannonser tar du kontakt med Giske på post@gb-design.no. Alle annonser skal godkjennes av Giske. Dette for å sikre at budskapet som fremkommer er korrekt og ihht plan og strategi for kampanjen.

I stor materiellpakke følger det en egen trykkfil til gatebukk. 

Kjøper du liten pakke, kan du få kjøpe trykkfil til gatebukk. 

 

 

BRUK AV MATERIELL

Når kan materiell tas i bruk?

Vi anbefaler at du bruker materiell som beskrevet i innloggingsområdet du får tilgang til når du har betalt. Kort forklart: Plakater kan, og bør henges opp fra mandag av. Vent med ballongene til selve dagen.

 

FYSISK MATERIELL

Når skal materiell ned?

Alt av materiell skal bort etter stengetid lørdag. 

REFUSJON OG ANGRERETT

Ettersom kjøp av pakke umiddelbart gir deg tilgang til deler av materiellet, gis det ikke refusjon dersom du, mot formodning, ikke skulle ønske å være med.

Kjøpet refunderes IKKE.

IKKE MOTTATT PAKKE?

Alle pakker sendes med sporing via Posten. Har du bestilt før september vil du få en egen epost med sporingsnummer. Har du bestilt etter september vil du finne ditt sporingsnummer i faktura/kvitterings eposten. 

BESTILLING OG BETALING

Betaling av materiellpakke gjøres med kredittkort til Butikkutvikler.no AS med org nr. 918 399 720 MVA. Betalingen foretas via Stripe. Dette er helt trygt. Du blir bedt om å legge inn ZIP-code - dette er postnummer. Kvittering sendes deg på oppgitt epost i løpet av noen dager. Har du ikke fått kvittering, eller har du mistet den? Ta kontakt på post@butikkutvikler.no så hjelper vi deg. 

I bestilling må du oppgi butikknavn, organisasjonsnummer, butikkens postadresse, epostadresse, samt et MOBILtelefonnummer posten kan brukes til sporing. 

GJENNOMFØRING AV DAGEN

Vi har, naturlig nok, ingen mulighet til å "kvalitetssikre" deltagende butikker. Det er vårt ønske at butikkene som er med kan stå inne for kjerneverdiene som vi mener at unike, selvstendige butikker bør stå for: Kvalitet, fagkunnskap, service og kjøpsopplevelse. 

Denne dagen skal det IKKE fokuseres på tilbud, salg og prisreduksjoner. Det betyr ikke at ikke du kan ha et salgstativ i et hjørne, men det er IKKE TILBUD som skal frontes. 

Vi har valgt å operere med tidlig pris og sen pris, for å oppmuntre flest mulig til å være tidlig ute, og sene bestillinger medfører ekstraarbeid. Dette håper vi på forståelse for. 

ALL ULOVLIG BRUK OG MISBRUK FAKTURERES MED KR. 5.000,- per gang.

 

 
 
 

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn
Gtnw1fmprxoms1f5snuu file

Nisjebutikkens dag 2020 - stor pakke

Kr. 1.290,- eks mva

I denne nasjonale bevisstgjøringskampanjen får du følgende materiell til bruk i butikk: 

Normal pakke inneholder:

 • 30 stk A4 plakater
 • 30 stk A3 plakater
 • 50 stk ballonger
 • 3 buttons, så langt beholdningen rekker
 • 1 stk trykkfil til gatebukk (50x70)

Digitale filer:

 • Header til facebookside (bokmål/nynorsk)
 • Header til facebookevent (bokmål/nynorsk)
 • Kampanjebilder til innlegg & story i sosiale medier
 • 5 stk bildefiler (sesongmateriell) med "bevisstgjøringsbudskap" til sosiale medier
 • Guide for å skrive pressemeldinger
 • Opplæring i kampanjegjennomføring
 • "Hemmelige bonuser"

 


Vær nøye med kontaktinformasjonen du legger inn ved betaling. Vi trenger butikkens navn og organisasjonsnummer og butikkens postadresse, ikke din private. Vi trenger også et MOBILtelefonnummer for at du skal kunne spore din pakke via posten.no


Betaling foregår via stripe.com og er helt trygt. Noen dager etter bestilling vil du få kvittering sendt på epost. Zip code betyr ditt postnummer.


Og du gjør lurt i å være tidlig ute. Venter du lenge går prisen opp. Jo tidligere du bestiller din materiellpakke, jo mer får du utbytte av den. Prisen går opp til kr.1.490,- + mva fra 31.08.20